✔ Hurtig levering
✔ 30 dages åbent køb
✔ Køb nu, betal senere
logo
FavoritterFavoritter

Sygeplejeur

191 resultat

Du har kigget på 24 af 191 produkter

I sundhedsvæsenet har man i lang tid anvendt noget, der kaldet sygeplejeure, også kaldet søsterure. Sygeplejeure har samme form som et lommeur og bæres nemmest rundt om halsen eller i brystlommen på uniformen.

Hold styr på tiden i sundhedsvæsenet med et sygeplejeur

Inden for sundhedsvæsenet tidsfastsættes flere forskellige procedurer, som fremhæver betydningen af et fleksibelt og enkelt men pålideligt ur. Color4care tilbyder en række varianter og design af sygeplejeure. Vælg mellem sygeplejeure for forskellige mønstre, søsterur i rustfri stål og multifunktionelle digitale plejeure. Disse og mange flere kan ses i en bred farvepalette hos Color4care.

Find dit nye favoritur blandt Color4care’s sygeplejerskeure

Når det kommer til vores store udvalg af sygeplejeure, er der ingen grænser for, hvad du kan finde. Hos Color4care kan du nemt sætte et stænk af farve på uniformen med et af vores flotte og elegante sygeplejerskeure. Vi tilbyder både digitale og analoge sygeplejerskeure med farverige urskiver og urkapsler beskyttet af en silikoneskal. Hygiejne er vigtigt i sundhedsvæsenet, og det er derfor vigtigt, at redskaber og tilbehør kan vaskes. Vores sygeplejerskeure i silikone er fremragende til pleje, da man hurtigt og nemt kan tage skallen af uret med henblik på ordentlig rengøring. Da det er hurtigt og nemt at fjerne skallen, kan du nemt skifte mellem forskellige skaller for at variere og matche uret med dit tøj og andre detaljer og arbejdsredskaber som f.eks. Color4care’s støttestrømper eller kuglepenslommer. En kombination af vores pæne og kvalitetsprægede arbejdstøj vil sammen med arbejdsredskaber give dig et helt nyt udseende, som vil tiltrække opmærksomhed hos både kolleger og patienter. Ved at oparbejde et komplet sortiment af arbejdstøj og arbejdsredskaber til alle sundhedspersoner, skaber Color4you unikke personlige profiler. På den måde giver vi dig mulighed for at påvirke dit arbejdsliv.