✔ Hurtig levering
✔ 30 dages åbent køb
✔ Køb nu, betal senere
logo
FavoritterFavoritter

Almedahls

Almedahls har været aktiv i tekstilindustrien siden midten af 1900-tallet og tilbyder attraktive, konkurrencedygtige produkter. Almedahls er kendetegnet af høj tekstil-ekspertise der bidrager til mere bæredygtige løsninger for fremtiden.

Almedahls - Arbejdstøj i stilfulde design

Almedahls tilbyder stilfuldt, behageligt og holdbart arbejdstøj til alle der arbejder i sundhedsindustrien. Virksomheden arbejder aktivt med produktudvikling for at imødekomme fremtidige behov, hvilket giver en levende udvikling og en konstant forfølgelse af nye tekstilløsninger. De produkter Almedahls tilbyder testes altid ud fra deres høje krav til holdbarhed, komfort og funktion. Deres mange års erfaring har resulteret i et komplet sortiment af tekstiler til pleje og omsorg, hvor hvert produkt fremstilles under menneskelige former med store miljøhensyn. Almedahls producerer blandt andet arbejdstøj i materialet Tencel der er et certificeret materiale af cellulosefibre fra hurtigtvoksende træarter som eukalyptus og bøg. Tencel bliver mere og mere vanlig på tøjmarkedet og er en perfekt erstatning for bomuld da det har en mere skånsom fremstillingsproces fra et miljømæssigt synspunkt.

Almedahls miljøpolitik

Almedahls ønsker at arbejde for et bedre miljø og være overbevist om at deres produkter er produceret under rigtige former. Derfor arbejder de kontinuerligt med at gennemgå leverandører og underleverandører, så de også tager hensyn til miljø- og arbejdsret i produktionen.

Et udvalg af Almedahls certificeringer:

Amfori BSCI - Et europæisk forretningsdrevet samarbejdsinitiativ for virksomheder der ønsker at deltage i og forbedre arbejdsvilkårene i den globale forsyningskæde.

OEKO-tex – certificering der sikrer at tekstiler ikke indeholder farlige stoffer. Kravlisten indeholder over 100 parametre for at sikre at stofferne ikke er skadelige.

EU Ecolabel - Produkterne gennemgås fra et livscyklusperspektiv fra råvare til affald. Produkterne skal imødekomme høje krav til miljø, sundhed, funktion og kvalitet. Kravene strammes konstant og producenter skal gennem test og dokumentation bevise at produkterne opfylder disse krav.