✔ Hurtig levering
✔ 30 dages åbent køb
✔ Køb nu, betal senere
logo
FavoritterFavoritter

Kjoler

I sundhedsvæsenet er der et stort forbrug af arbejdstøj. Personalet skifter arbejdstøj ofte, men hospitalstøjet skal bevare sin stil, form og komfort uanset hvor mange gange, det vaskes. Arbejdet som sygeplejerske, læge eller andet plejeerhverv kræver arbejdstøj, der gør det muligt for personalet at udføre deres hårde og fysiske arbejde uden begrænsninger.

Gør din garderobe bredere med stilfulde plejekjoler

Derfor tilbyder Color4care pænt og stilfuldt arbejdstøj, som frem for alt er praktisk og behageligt at arbejde i for sundhedspersonalet. Med arbejdstøj mener vi ikke kun de klassiske busseronner og bukser. Vores arbejdstøj er den del af et meget bredere udvalg. Kjoler gør sig utroligt godt som arbejdstøj til dig i sundhedsvæsenet, da de er luftige og giver masser af plads til at slå sig løs. Plejekjoler giver også en meget flatterende figur og er et perfekt alternativ for jer, som har nemt ved at holde varmen. Invester i plejekjoler for større variation i garderoben, og vær godt forberedt på de varme sommerdage. Hos Color4care finder du plejekjoler fra blandt andet Nytello, Segers og Smila med flere forskellige pasforme, farver og materialer.

Sæt stil på pleje med kjoler fra Color4care

Hos Color4care finder du perfekte kjoler til en arbejdsdag i sundhedssektoren. I Color4care’s sortiment finder du plejekjoler i forskellige farver og modeller, med forskellige længder, materialer og pasform. Vi har alt fra frontknappede kjoler til kjoler med V-udskæring med forskellige egenskaber og stilarter, så du kan finde netop din stil. Ligesom alle mennesker er forskellige, har vi hos Color4care valgt et sortiment af forskellige plejekjoler, så du som sundhedsperson kan vælge arbejdstøj efter dine egne præferencer og selv bestemme, hvordan du vil se ud på din arbejdsplads. Color4care har ikke kun et stort sortiment af arbejdskjoler og arbejdstøj, men vi dækker også dine behov som sundhedsperson. Suppler dit outfit med en matchende kuglepenslomme eller støttestrømper og opnå optimal komfort i hele kroppen. Sammen med dig gør vi plejen sjovere, så find din stil og køb hos Color4care.

67 resultat

Du har kigget på 24 af 67 produkter