✔ Hurtig levering
✔ 30 dages åbent køb
✔ Køb nu, betal senere
logo
FavoritterFavoritter

Beez

Siden Color4care blev grundlagt i 2011, har vi arbejdet på at bringe farve og stil ind i sundhedsvæsenet med funktionelle og farverige produkter, der er specielt designet til dit sundhedspersonale. Fra begyndelsen har vi produceret og solgt produkter under vores eget mærke, som oprindeligt hed Color4care.

Beez - til mere farverig og positiv sundhedssektor

Kvalitet, funktion, design og ønsket om også at udtrykke sin personlige stil på arbejdspladsen kræver innovativ produktudvikling, som ikke altid opfyldes af det traditionelle udbud. Hos Color4care ønsker vi at hylde det vigtige arbejde, som I plejere udfører hver dag, ved at sprede glæde, farver, fællesskab og faglig stolthed med vores produkter. Beez blev til af netop denne grund - for at sætte kulør på sundhedsvæsenet, øge den faglige stolthed og hylde dig som sundhedsplejer. Med Beez tilbyder vi funktionelle produkter med unikke og farverige designs, så du kan sætte dit eget præg på din arbejdsuniform og bringe din personlige stil med på arbejde. Vores produkter er designet specifikt til dit sundhedspersonale, og vores produktudvikling er baseret på dine behov og de høje krav i sundhedssektoren. Vi tilbyder produkter med gennemtænkte detaljer, materialer og funktioner uden at gå på kompromis med design og stil - vores sortiment kombinerer kvalitet, funktion, komfort og design.

Funktionelle produkter med unikt design fra Beez

Vores Beez-familie udvides konstant med nye funktionelle produkter, så du som plejer også kan udtrykke din identitet og stil på arbejdet. Vores prisvenlige produkter gør din hverdag som plejer lettere, samtidig med at de spreder glæde hos både kolleger og patienter. Vores brede sortiment omfatter trendy sneakers, praktiske arbejdssko, bløde basics, støttestrømper af høj kvalitet og unikt designet arbejdstilbehør. Vi ønsker, at du skal kunne bruge vores produkter til at personliggøre dit arbejdstøj og arbejdsmiljø og være stolt af dit valg af erhverv og det vigtige arbejde, du udfører hver dag for at hjælpe andre. Efterhånden som vores Beez-familie vokser, kan vi sammen sætte endnu mere kulør på sundhedsvæsenet og fortsætte med at sprede positivitet, glæde og omsorg inden for dets rammer.

Hvorfor 'Beez'?

Vores samfund er afhængigt af bier for at overleve, for at naturen og økosystemerne kan fungere. På samme måde er vi mennesker afhængige af dine plejere for at overleve. Du er nødvendig for, at vi kan holde os sunde og leve et langt liv - du er den personificerede bi. Vores Beez-brand er en hyldest til dine plejere, som hver dag gør en forskel for dine medmennesker og hjælper, når alt andet svigter. I er helte, og I fortjener at blive hyldet.

bee caring. bee patient. bee strong. bee healing. bee beez. #wearbeez