✔ Hurtig levering
✔ 30 dages åbent køb
✔ Køb nu, betal senere
logo
FavoritterFavoritter

Kentaur

I vores store udvalg af arbejdstøj til sundhedspersonale finder du funktionelt, komfortabelt og slidstærkt tøj fra Kentaur, en dansk producent med rødder, der rækker mange år tilbage.

Made for people at work

Siden 1990 har Kentaur fokuseret på at skabe arbejdstøj, der ikke bare ser godt ud, men som også er komfortabelt og funktionelt ned til mindste detalje. I både udvikling og produktion prioriteres forståelsen af sundhedspersonalets behov, så du trygt kan nyde godt af Kentaurs unikke sans for design og funktion. Føler du dig tilpas i dit arbejdstøj, er det nemmere præstere på arbejdet. Arbejdstøj er vigtigt - for den dedikerede læge, den empatiske sygeplejerske og for alle andre på arbejdspladsen. Derfor arbejder Kentaur hele tiden ud fra sit internationale slogan: Made for people. At work.

Kentaur - slidstærkt arbejdstøj med optimal komfort

Fra Kentaur tilbyder vi blandt andet busseronner, arbejdsbukser og lægekitler med optimal funktionalitet og komfort. Vi tilbyder arbejdstøj i både dame- og unisexmodeller i flere forskellige farver, modeller og designs. Kentaurs arbejdstøj er designet til at modstå den daglige slitage i sundhedssektoren og til at få dine vagter til at føles lettere. Tøjet er testet af fokusgrupper, ambassadører og vaskerier for at sikre, at det lever op til sundhedssektorens høje standarder for kvalitet, holdbarhed og komfort. Tøjet kan vaskes ved høje temperaturer igen og igen uden at miste farve, pasform eller kvalitet - et must for alle sundhedspersonaler.