✔ Hurtig levering
✔ 30 dages åbent køb
✔ Køb nu, betal senere
logo
FavoritterFavoritter
Hjælp os med at inspirere andre
#yesColor4care
Et fællesskab for sundhedspersonaler

#yescolor4care

Vi elsker at blive inspireret af dig som kunde og få lov at dele, hvordan du tager din personlige stil med på job! Ønsker du at blive vist frem her på vores hjemmeside eller på vores sociale medier, og blive et ansigt udadtil for vores fantastiske community af sundhedspersonaler? Så vil vi være så taknemmelige for at få lov til at bruge dit billede eller din video på vores kanaler til markedsføringsformål. Du kan svare på vores anmodning i kommentarfeltet på sociale medier ved at skrive hashtagget #yescolor4care eller på anden måde tydeligt godkende, at du accepterer nedenstående vilkår og dermed giver os mulighed for at inspirere andre med dit indhold.

Hvad får du ud af det?
Du får mulighed for at inspirere alle, der kommer forbi Color4care, du er med til at opbygge et skønt community af sundhedspersonaler rundt om i landet - og måske får du på samme tid én eller flere nye følgere!

  • Du giver Color4care (org. nummer: 5568801939) en ikke-eksklusiv, ikke-tidsbegrænset, royalty-fri og verdensomspændende licens til at bruge alle billeder, som du har svaret med #yescolor4care eller på anden måde accepteret som ovenfor. Du accepterer, at vi bruger dine billeder og navn (inklusive brugernavn på den relevante kanal) til markedsføringsformål via de kommunikationskanaler, der er specificeret ovenfor. Color4care er ikke forpligtet til at kompensere dig økonomisk for brugen af billederne.

  • Du har ret til at licensere billederne, og hvis der er andre personer, der optræder på billederne, har du også tilladelse fra disse til at licensere billederne.

  • Du erklærer, at dit billede ikke krænker nogen tredjepartsrettigheder eller overtræder nogen lov.


Bemærk, at licensen og disse vilkår ikke påvirkes, hvis du sletter din konto, billederne eller hashtagget. Hvis du ønsker, at vi stopper med at bruge dine billeder, skal du opsige licensen. For at annullere licensen kan du kontakte os eller bruge den meddelelsesfunktion, der er knyttet til de billeder, vi har offentliggjort på vores side.

For mere information om, hvordan vi behandler dine personoplysninger, klik her: databeskyttelsesoplysningerne .