logo
FavoritterFavoritter

Navneskilt

Hos os kan du designe dine helt egne navneskilte, hvor du har mulighed for at vise din personlighed. Med vores navneskilte vil vi sætte kulør på sundhedssektoren og skabe et farvestærkt intryk hos de mennesker, som du og dine kolleger møder på arbejdet. Hvordan ønsker du, at dit personlige navneskilt skal se ud?

Design dit eget navneskilt med militærklemme

Hvordan du fastgør dit navneskilt er op til dig, men en variant, der er blevet meget populær, er militærklemmen. Navneskilte med militærklemme har en utrolig fleksibel fastgørelsesmetode, hvor alt hvad du behøver er en kant at fastgøre klemmen til, såsom Color4care’s kuglepenslommer eller en kittelåbning. Navneskilte med militærklemme egner sig godt til arbejdet som sygeplejerske, social- og sundhedsassistent eller receptionist og er især inden for sundhedsvæsenet blevet meget populære netop på grund af den praktiske og holdbare fastgørelsesmetode. Color4cares navneskilte med militærklemme kan bestilles i flere forskellige designs og farver for at give dig mulighed for at skabe et unikt, innovativt navneskilt, der afspejler netop dig. Navneskiltet med militærclips er lavet af plastiklaminat, hvilket betyder, at det er skånsomt mod tøjet, og at overfladen er belagt med behandlet akryl for øget slidstyrke.

Trykt navneskilt med magnetholder hos Color4care

Navneskilte med magnetholder er et fremragende alternativ for hurtig og nem fastgørelse. En magnetholder er en tekstilvenlig metode til fastgørelse af et navneskilt, der ikke påvirker kvaliteten eller efterlader mærker på tøjet. Color4care’s navneskilte med magnet er udstyret med dobbelte magneter med kraftig fastgørelsesevne, så den sidder godt fast hele arbejdsdagen, uanset om du sætter den fast på en tynd busseronne eller en tykkere jakke. Magnetholderen består af en løs magnet på indersiden af tøjet, der fastholder navneskiltet på ydersiden af tøjet. Navneskiltene er lavet af et UV-bestandigt materiale, der gør dem holdbare til både indendørs og udendørs brug uden at påvirke kvaliteten eller udseendet af navnepladen.

Bemærk, at du ikke kan returnere navneskilte, fordi de er lavet specielt til dig. Vær derfor ekstra forsigtig med stavemåden, og at teksten kan læses mod baggrunden på dit navneskilt. Vælg derfor ikke en hvid tekst til en lys baggrund eller en sort tekst til en mørk baggrund, da det kan være svært at læse.

Du har kigget på 7 af 7 produkter