✔ Hurtig levering
✔ 30 dages åbent køb
✔ Køb nu, betal senere
logo
FavoritterFavoritter

Tryk og broderi

Styrk din virksomheds budskab og brand ved at klæde hele dit team på i arbejdstøj med dit brand. Hos Color4care kan vi hjælpe dig med at forarbejde bl.a. bukser, jakker og kjoler med dit eget tryk eller broderi. Kontakt os med dit ønske til forarbejdning, så hjælper vi dig med at skabe det tryk eller broderi, der passer til din virksomhed.

Broderi

Broderi betyder, at dit logo eller din tekst broderes på den ønskede beklædningsgenstand ved hjælp af nål og tråd. Vælg den tekst og den skrifttype, du vil bruge til forarbejdningen. Vores broderier er slidstærke og holder godt i vask.

Tryk

Tryk er en enkel form for forarbejdning, hvor vi trykker dit logo eller din tekst på det ønskede stykke tøj, normalt ved hjælp af lim og varme. Kontakt os med dit ønske til forarbejdning, så hjælper vi dig med at udvikle et tryk, der passer til din virksomhed.

Kundeservice

Du er hjertelig velkommen til at kontakte vores kundeserviceteam for en personlig og effektiv service. Vores dygtige medarbejdere hjælper dig gerne med dine spørgsmål og overvejelser og står til rådighed både via telefon og e-mail.

Ring til kundeservice

Ring til kundeservice

Telefon: 89 88 66 29

E-mail kundeservice

E-mail kundeservice