✔ Hurtig levering
✔ 30 dages åbent køb
✔ Køb nu, betal senere
logo
FavoritterFavoritter

Støttestrømper

88 resultat

Du har kigget på 24 af 88 produkter

Arbejdet som sundhedsperson indebærer belastning af benene og trætte fødder, hvilket gør støttestrømper, også kaldet kompressionsstrømper, til en optimal måde at fremme blodcirkulationen på.

Støttestrømper hos Color4care

Støttestrømper er ikke et nyt fænomen, men har længe været et hjælpemiddel, der er kendt for sine gode og støttende egenskaber. De er især effektive inden for pleje og omsorg, hvor du bevæger dig meget og ind i mellem også foretager tunge løft. Hos Color4care har vi taget højde for dette og sørger altid for at have en bred vifte af farverige støttestrømper af det bedste design og kvalitet. Hos os kan du bestille støttestrømper med forskellige kompressionstryk, der ligger højest på fødder og ankler og gradvist mindskes længere oppe på benene. Støttestrømper er ikke kun godt for øget blodcirkulation, de forebygger også blodpropper og åreknuder og er meget behagelige at have på. Hos Color4care tilbyder vi et komplet sortiment af fine og kvalitetsmæssige støttestrømper til dig, der arbejder i sundhedsvæsenet og efterspørger høj komfort på arbejdet.

Støttestrømper er Color4care’s premium-produkt

Med Color4care’s støttestrømper får du som plejepersonale en reel chance for at sætte et personligt præg på din uniform. Vores sortiment består af et par forskellige modeller og pasformer, men farvepaletten er endeløs - her er alle de farver og mønstre, du kan forestille dig. Støttestrømpen er en beklædningsgenstand, der kan bruges en hel dag, uden at den føles generende, eller at du oplever højt tryk. Hos Color4care er vi specialister i støttestrømper og har udviklet støttestrømper, der er designet til at blive brugt på arbejdspladsen, ikke mindst i sygeplejeerhverv, hvor du kan klare store belastninger. Color4care garanterer høj kvalitet og komfort på vores støttestrømper og opfordrer alle til at prøve dem og selv opleve, hvilken forskel sokkerne kan gøre for dit daglige arbejde. For at hjælpe dig med at finde rundt i Color4care’s forskellige størrelser er læg- og ankelmål angivet. Med disse kan du uden problemer vælge den rette størrelse og få glæde af den perfekte pasform. Vælg Color4care som leverandør af støttestrømper og oplev glæde, farve og omsorg hver dag! Benyt lejligheden til at kigge på vores øvrige sortiment af arbejdstøj og arbejdsredskaber for at skabe et komplet outfit, der matcher fra top til tå.

Hvis du vil læse mere om de sundhedsmæssige fordele ved støttestrømper, kan du finde information her.

Vil du have hjælp til at finde den rigtige kompression og størrelse til dine støttestrømper? Se vores størrelsesguide her!

Til information:
Fra foråret 2024 vil længden på nogle af vores støttestrømper blive reguleret for at sikre, at størstedelen af de modeller, vi tilbyder, har samme længde.
Denne ændring gælder ikke for støttestrømper i nylon.