logo
FavoritterFavoritter
Vi er stolte af at præsentere
Suecos
Funktionelle arbejdssko til sundhedspersonale, som stiller høje krav til kvaliteten

Vores store sortiment har vokset sig endnu større! Nu kan vi med stolthed præsentere det spansk-svenske mærke Suecos, som har næsten 20 års erfaring i at udvikle og fremstille professionelle arbejdssko med kvalitet, funktion og design i fokus. Disse sko er kendetegnet ved deres gennemtænkte detaljer, fodvenlige design og uovertrufne komfort. Vi byder Suecos velkommen!

Suecos

Holdbar kvalitet og ergonomisk design

Spanske Suecos blev grundlagt af et svensk par i 2006, som siden da har arbejdet på at udvikle og producere funktionelle og fodvenlige arbejdssko af høj kvalitet, som fremmer bærerens sundhed og velbefindende. I vores brede sortiment kan du nu finde vandafvisende, skridsikre og ergonomisk designede sneakers og clogs, der lever op til sundhedssektorens høje standarder. Mange af modellerne er certificeret i henhold til EN ISO 20347 og tilbyder maksimal komfort, holdbar kvalitet og effektiv stødabsorbering til de lange dage på fødderne. Alle sko er yderst åndbare, så dine fødder kan nyde godt af et tørt, køligt og behageligt miljø. Skal hvert skridt føles komfortabelt, trygt og stilfuldt? Så er Suecos arbejdssko et fremragende valg!

Suecos

Skridsikre clogs og sneakers i et stilrent design

I vores Suecos-sortiment finder du sneakers i stilrene og moderne designs og clogs i både farverige og mere neutrale designs. Her kan du vælge de arbejdssko, der passer bedst til dine behov, stil og præferencer - altid kombineret med optimal komfort, funktionelle detaljer og et fodvenligt design. Suecos sko er skabt til at fremme din sundhed og velbefindende på arbejdet - men deres tidløse og stilrene design gør dem lige så velegnede til fritidsbrug.

Suecos
Skridsikre såler
Alle modeller er skridsikre - selv på ustabile overflader
Suecos
Ergonomisk design
Optimal komfort og behagelig støtte på lange arbejdsdage
Suecos
Effektiv stødabsorbering
Komfortabel aflastning for fødder, knæ og ryg

Suecos