✔ Hurtig levering
✔ 30 dages åbent køb
✔ Køb nu, betal senere
logo
FavoritterFavoritter

Skechers

I Color4cares store udvalg finder du sko fra varemærket Skechers, som i 30 år har udviklet og fremstillet sko af høj kvalitet og med max. komfort.

Sko med fokus på komfort, støtte og design

Virksomheden blev grundlagt i 1992 i Manhattan Beach, Californien, og har udviklet sig til en virksomhed med et bredt udvalg af fodtøj til både job, sport og fritid. Med et par sko fra Skechers får du altid behageligt fodtøj af højeste kvalitet – Skechers går aldrig på kompromis med komfort, støtte eller design. Til sundhedspersonale, som går og står mange timer hver dag, finder du praktiske arbejdssko i vores sortiment fra Skechers, som giver perfekt støtte og optimal komfort.

Arbejdssko fra Skechers med optimal komfort

Skoene fra Skechers har unikke og innovative funktioner og detaljer, som sikrer maksimal funktionalitet og komfort. I Skechers' brede sortiment finder du bl.a. stødabsorberende slip-on-sneakers med luftig komfort, vandtætte, slidstærke og vejrbestandige sneakers og sneakers med et moderne design, stødabsorberende såler og god ventilation. Med komfort og kvalitet kombineret med flot design og elegance giver sko fra Skechers den rette støtte og aflastning til sundhedspersonale, som går og står i mange timer hver dag.