✔ Hurtig levering
✔ 30 dages åbent køb
✔ Køb nu, betal senere
logo
FavoritterFavoritter

Littmann

Littmann har leveret stetoskoper af høj kvalitet til sundhedspersonale i mere end 45 år. Deres produktsortiment er bredt, og der er stetoskoper, der passer til alle. De har længe været anerkendt som en af de bedste stetoskopproducenter og fortsætter med at bevise, at det er sandt.

Littmann stetoskop - Det bedste på markedet

Littmanns produkter er blandt de bedste på markedet og har den højeste kvalitet og lydgengivelse. Brug vores guide til at finde det stetoskop, der opfylder dine behov og forventninger. Du kan stole på kvaliteten af Littmann stetoskoper. Stetoskoperne er fremstillet i USA og produceres under strenge retningslinjer og streng kvalitetskontrol for at levere de bedste stetoskoper på markedet.

Find din stil med et stetoskop fra Littmann

Med sit brede sortiment og høje kvalitet er Littmann hurtigt blevet en af verdens største leverandører af professionelle stetoskoper til sundhedsfaglige professioner, der kan have brug for stetoskoper. Stetoskoperne fås i mange modeller og farver, så du kan finde det stetoskop, der passer til dig, dit erhverv og din personlighed. Med det store udvalg kan du også nemt finde et stetoskop, der passer til din arbejdsuniform.

Stetoskoper til alle typer sundhedspersonale

Littmann serien omfatter både standardstetoskoper og specialdesignede stetoskoper med avanceret teknologi til at registrere lyde, der er svære at identificere, og udelukke støj og andre forstyrrende lyde. De nye elektroniske stetoskoper i serien har indbygget støjreduktion og lydforstærkning, hvilket giver dig en klar og skarp lydgengivelse. Du kan også optage lydene og derefter overføre dem til en computer og få en visuel gengivelse af lyden via en graf, der produceres under optagelsesprocessen. Dette er en værdifuld funktion til både diagnostiske og uddannelsesmæssige formål. Du kan vælge at afspille lydene langsommere for at få et endnu tydeligere lydbillede. Der findes også Littmann stetoskoper til børn, f.eks. Littmann Paediatric. Den er specielt tilpasset til auskultation af børn og mindre patienter.

Autoriseret forhandler

Hos Color4care er vi én af fire autoriserede forhandlere i Sverige af Littmann produkter. Det betyder, at du som kunde har adgang til en af verdens bedste stetoskopproducenter. Hos Color4care finder du alle modeller af Littmann stetoskoper og tilbehør. For os er det meget vigtigt, at du som sundhedspersonale har adgang til rigtig godt udstyr, og det er netop derfor, vi er så stolte af at være forhandler af Littmann. Et mærke du kan stole på. Stetoskoperne fås i flere farver, og du kan matche dem med mange af vores andre farverige og personlige produkter. Køb dit nye stetoskop fra Littmann hos Color4care i dag. Garantiperioden er mellem 2-7 år afhængigt af modellen. Se PDF-filen for at få hjælp til at vælge det stetoskop, der passer til dig.

Sørg altid for at købe et Littmann stetoskop hos en autoriseret forhandler, da der findes mange kopier på markedet. Color4care er autoriseret forhandler af 3M™ Littmann® stetoskoper. Hvis dit erhverv kræver det bedste af de instrumenter, du bruger, kan du stole på, at 3M™ Littmann® stetoskoper giver en pålidelig lydgengivelse af både lave og høje frekvenser.

100 resultat

Du har kigget på 24 af 100 produkter