✔ Hurtig levering
✔ 30 dages åbent køb
✔ Køb nu, betal senere
logo
FavoritterFavoritter

GIMA

Hos Color4care tilbyder vi medicinske redskaber, hjælpemidler og tilbehør fra den italienske producent Gima, som har næsten 100 års erfaring i branchen.

Erfaren producent af medicinske redskaber

Gima begyndte at fremstille glas- og metalsprøjter i midten af 1920'erne og er siden blevet en stor producent og forhandler af medicinske redskaber. I dag sælges Gimas produkter i mere end 145 lande rundt om i verden. Gima har fra begyndelsen holdt til i Italien, hvor den samme familie har ejet og drevet virksomheden i snart 100 år.

Arbejdsredskaber og hjælpemidler med høj kvalitet og funktionalitet

I vores brede sortiment fra Gima finder du førsteklasses og praktiske medicinske arbejdsredskaber og hjælpemidler til flere forskellige opgaver inden for sundhedssektoren. Her finder du bl.a. digitale blodtryksmålere med maksimal ydeevne, pulsoximetre, otoskoper, oftalmoskoper og flere forskellige typer reflekshamre. Mangler du redskaber, som er lette at anvende og med en høj kvalitet og funktionalitet, så er vores produkter fra Gima det oplagte valg. Gima er ISO-certificeret, holder sig opdateret inden for de gældende regler og forskrifter som MDR og IVDR og har alle de påkrævede CE-certifikater. Uanset om du arbejder som læge, sygeplejerske eller andet inden for sundhedssektoren, så har vi alle de medicinske redskaber, hjælpemidler og tilbehør, du har brug for.