Kundeservice 89 88 66 29
Info 0
Logga

Color4care blev grundlagt i 2011, af Sofi og Phillip.

Da Sofi var under uddannelse til sygeplejerske opdagede hun hvordan andre uddannelser havde tasker, der repræsenterede deres respektive fagområder. Phillip, på den anden side, gik på politiskolen og havde dér fået udleveret en sportstaske med politiets logo på. Tasken viste omverdenen hvad han studerede og hvilken profession han havde valgt. Samtidig var den med til at skabe en følelse af fællesskab og stolthed under uddannelsen. Dette manglede for sygeplejestuderende. Mens Sofi studerede gik det op for hende hvor stort og tungt et ansvar, der egentlig lå på sundhedsuddannelserne. Et ansvar der blev taget for givet af andre og ikke værdsat nok. Over noget tid blev hendes lyst til at hylde ansatte i sundhedssektoren større og større, samt at gøre dem stolte over deres profession.

Sammen udviklede Sofi og Philip en specielt designet sygeplejertaske, som opfyldte de behov der måtte være hos de kommende ansatte i sundhedssystemet. Den skulle have plads til bøger, blyanter og andre ting der skulle med på farten. Samtidig skulle den kunne bruges i virkelige arbejdssituationer og være et symbol på den fantastiske professionelle karriere, som dens bærer havde valgt.

I takt med at tasken blev en succes, steg efterspørgslen efter andet udstyr. Dette endte ud i udviklingen af funktionelle-, farverige-, og sjove produkter. Produkterne hjalp de sundhedsuddannede med at sætte et personligt aftryk på deres uniformer, samt at sætte noget farve på deres ellers sterile og kolde arbejdsmiljø.

Dette blev begyndelsen for Color4care, med mottoet: Glæde, Farve og Omsorg.

Så hjælp os med at sætte kulør på sundhedssystemet og husk, at hver dag du går på arbejde, er du vigtig for andre!

Color4care
Cvr-nr: 36083026

Kundeservice - åbningstider
Man-Tor kl. 8:00-16:00
Fre kl. 8:00-15.30
(Lukket kl. 12:00 til 13:00 grundet frokost)

Telefon: 89886629
E-mail: support@color4care.dk

Mærker

Sådan handler du hos os

For at foretage et køb på color4care.dk skal du igennem 5 trin.

  1. Find den eller de varer du ønsker og læg dem i indkøbskurven, gå herefter til kassen.

  2. Indtast dine personlige oplysninger

  3. Vælg forsendelses/betalingsmåde

  4. Godkend vores handelsbetingelser

  5. Tjek at alle oplysninger er korrekte på opsamlingssiden og godkend købet 

Bestilling

På color4care.dk kan du kun bestille varer via vores website. Hvis du har forespørgsler til varer, som ikke er på siden, er du velkommen til at kontakte os. 

Alle priser er inkl. moms og andre afgifter. Priserne er dagspriser. Når du handler med color4care.dk indgås aftaler på dansk.

Hvis du ønsker at modtage en kopi af din ordrebekræftelse kan du logge ind på siden eller sende den mail til info@color4care.dk.