Kundeservice 89 88 66 29
Info 0

Arbejdsredskaber

Arbejdsredskaber, der sætter farve på din arbejdsdag

At have pålidelige arbejdsredskaber er en vigtig del af jobbet i sundhedssektoren. Hvad enten du arbejder som sygeplejerske, sosu, læge eller noget helt fjerde, så benytter du dig ofte af udstyr i dagligdagen. Da du arbejder inden for sundhedsvæsenet er funktionelle og sterile redskaber en nø...

Mere

Vise / Skjule

Underkategorier

 • Ampulåbnere

  SnapIt er den smartest ampulåbner på markedet. Kan anvendes flere gange og sikrer at du ikke får snitskader eller ødelægger ampulerne. SnapIt ampulåbneren er let og hurtig at anvende. Et "must have" for dig i sundhedssektoren, der ikke ønsker ødelagte ampuller og skader som følge af glasskår.

  Hos Color4care kan du få SnapIt i 5 forskellige farver, så du kan finde en, der passer bedst til resten af dit udstyr og arbejdstøj.

 • Blodtryksmåler

  Color4care vil gerne give hverdagen lidt farve. Så hvorfor ikke købe en blodtryksmåler (manchet) med lidt farve? Blodtryksmålerne fås i forskellige farver og kan mathces med det øvrige udstyr, du bestiller fra Color4care. Blodtryksmålerne er manuelle og har et praktisk to-i-et slangesystem. Systemet gør det lettere og tydeligere at aflæse og arbejde med apparatet.

 • ID-kortholdere

  ID-kortholdere i flotte farver til din arbejdsuniform

  I sundhedsvæsenet er det vigtigt at vise hvem du er og det kan du lettest gøre ved hjælp af et navneskilt eller et ID-kort. Nogle benytter begge dele, men oftest er ID-kortholderne i kedelige farver. Vi har derfor et stort udvalg i flotte farver, som gør ID-kortholderen til en flot accessory, der spreder farve til din arbejdsuniform. 

  Før i tiden var ansatte i sundhedssektoren oftest tvunget til at gå i kedelige hvide uniformer. Heldigvis er denne tendens ved at ændre sig, og det giver dig muligheden for at sætte en smule ekstra farve på arbejdsdagen, uden at gå på kompromis med professionalismen. 

 • Kuglepenne

  Kuglepenne, som sætter et ekstra smil på arbejdsdagen

  Arbejder du i en afdeling, hvor du har meget kontakt med patienter? Så har vi de perfekte kuglepenne til dig, som sikre at der bliver noget at smile af. Find kuglepenne udformet som kanyler eller kuglepenne med små søde figurer på toppen. De passer perfekt i en kuglepenslomme og kan være med til at lyse de ellers grå og kedelige arbejdspladser op. 

  Vælg selv om du vil have kuglepenne formet som knogler, kanyler, piller eller noget helt fjerde. 

 • Lommebeskytter

  Kuglepenslommer og organiseringslommer

  Stort udvalg af kuglepenslommer, hvor du kan opbevare sakse, kuglepenne eller andet arbejdsudstyr som du har med dig rundt i løbet af dagen. 

  Kuglepenslommerne findes i både helfarvet design, gennemsigtige eller med flotte mønstre. Til dig, der søger en mere funktionel lomme, har vi et stort udvalg af organsieringslommer, der opfylder alle dine funktionelle krav. 

 • Måle- og regneredskaber
 • Nøgleholdere
 • Pennelygte

  Pencillygter til sundhedspersonale

  Mange af os ved hvor praktisk det kan være at have en lommelygte tæt på. Til de lange nattevagter hvor belysningen nogle steder er dårlig, kan det være nærmest umuligt at finde det du leder efter. Med en pencillygte fra Color4care, er du sikker på at du altid kan foretage en øjenundersøgelse og de flotte farver gør at pencillygten gør din arbejdsuniform ekstra unik. 

 • Pilleæsker
 • Sakse
 • Stasebånd

  Årepresser til blodtryksmåling

  Hvem siger at årepressere skal være kedelige? Vi har samlet et flot udvalg af farverige årepressere, som kan benyttes når du foretager blodtryksmålingerne. 

 • Stetoskoper
 • Sygeplejeure & covers
Vis flere kategorierVis færre kategorier