Kundeservice 89 88 66 29
Info 0

Arbejdstøj

Flot, fantastisk og farverigt arbejdstøj fra Color4care

Her hos Color4care tilbyder vi flot arbejdstøj til sygeplejersker, så hvis du mangler en ny kittel, støttestrømper eller undertøj, så har vi et godt, bredt udvalg. Nu bliver det sjovt at have arbejdstøj på, da Color4care har alt, du står og mangler, i de mest vidunderlige farver. Du kan væ...

Mere

Vise / Skjule

Underkategorier

 • Arbejdsbukser
 • Arbejdstrøjer
 • Basicwear
 • Busseronne

  En flot kittel i høj kvalitet

  Hos Color4care kan du finde en kittel i et holdbart og slidstærkt design. De er skabt til erhverv inden for sundhedssektoren, og du finder dem i kulørte farver. De er alle lavet med solide syninger og udstyret med lommer, så du kan have dine vigtige redskaber tæt på. Vores kittel er et farverigt indslag til arbejdet i sundhedssektoren, og vi har holdt et skarpt øje med, at de opfylder alle de nødvendige behov. Vores motto er: Glæde, Farve og Omsorg - og vi tilbyder dig i den vision produkter, så du kan få det optimale ud af din arbejdsdag. Vælg en uniform i et flot og funktionelt design, og du kan være med til sætte farve på hverdagen. Du finder tøj i flere modeller og udtryk, så der er noget for enhver smag. Du leder måske efter en tunika i et farverigt design eller en sygeplejerske kittel i en opdateret model? Du kan finde dem her, og vi garanterer hurtig levering og billig fragt. Når man arbejder i sundhedssektoren, skal det ofte gå stærkt, og vi skal ikke sænke dig. Vores bestillinger bliver normalt behandlet og sendt afsted inden for 24 timer, så du kort efter dit køb kan hoppe i dit nye og flotte arbejdstøj.

  Holdbart og slidstærkt Arbejdstøj

  Når man skal vælge arbejdstøj er der mange faktorer, som spiller ind. Det skal sidde godt. Det skal være behageligt at have på. Det skal have en god pasform, og det skal være holdbart. Hvis du køber dit arbejdstøj hos Color4care, får du en kittel i en udsøgt kvalitet. De er lavet i holdbare materialer, som er lette og komfortable at have på. De er udført i et traditionelt design, som er opdateret med flotte syninger og farver. Kitlerne er godkendt af Øko-tex, så du kan være sikker på at stof, tråd, knapper og lynlåse er skånsomme over for kroppen og miljøet. En kittel fra Color4care er udstyret med praktiske lommer, så du nemt og hurtigt kan få fat på dine redskaber. Sæt farve på dit arbejdsmiljø, og vælg en kittel hos Color4care.

  Spred farve og glæde

  Color4care blev grundlagt i 2011 af Sofi og Philip. Sofi var i gang med at uddanne sig til sygeplejerske, da hun blev opmærksom på et behov for flotte og funktionelle produkter i høj kvalitet. Tanken blev til en speciel designet sygeplejertaske. Den fik stor succes, og siden hen har Color4care leveret produkter til sundhedsektoren med en vision om at skabe et farverigt arbejdsmiljø. Det er et givende, men ligeledes et hårdt erhverv at skulle arbejde i sundhedssektoren. Man har ansvar for mange menneskers velbefindende, og de har brug for din omsorg. Med en kittel i et flot og opdateret design er det muligt at klæde sig i et farverigt alternativ til den traditionelle uniform. Du kan skabe glæde med en kittel i et unikt design, og vi garanterer, at du hos Color4care finder arbejdstøj i høj kvalitet, som er både behageligt for kroppen og flot at se på.

 • Funktionsveste
 • Jakker
 • Polo
 • Sport og fritidstøj
 • Strømper

  Almindelige strømper i flotte mønstre og farver

  Som du sikkert har lagt mærke til, så sælger vi ikke kun støttestrømper. Selvom støttestrømper er dejlige at have på når man går og står meget, så foretrækker mange også at have almindelige sokker på. Vi har derfor samlet et flot udvalg af strømper som kan købes i både 3- og 5-packs. De er alle lavet af et dejligt materiale, som gør at dine fødder let kan ånde.

 • Støttestrømper

  Køb effektive og smarte støttestrømper her hos Color4care

  Kender du det? Du har været på stikkerne hele dagen – og det kan mærkes i benene. De føles brugte og trætte, og du mangler noget, der kan kvikke dem op. Her hos Color4care er der heldigvis hjælp at hente. Vi har et bredt udvalg af støttestrømper, der kan bidrage til at bevare den friske følelse i benene, der er så vigtig for din generelle komfort. Med et par gode støttestrømper fra vores sortiment, kan du hjælpe dig selv til mere fysisk udholdenhed på arbejdspladsen – en vigtig ting, når travlheden indfinder sig på afdelingerne, og dine ben for alvor kommer på arbejde. Så er der brug for, at du er 100 procent på. Støttestrømper, eller kompressionsstrømper som de også kaldes, yder lige præcis den støtte, du har brug for i dit daglige arbejde. Køb dem hos os til gode, fordelagtige priser. Hos Color4care går vi op i at holde dig som kunde opdateret med vores produkter. Måske har vi netop fået den vare hjem, du lige står og mangler? Følg os på de sociale medier og hold dig ajour med vores mange, fine produkter.

  Gør dine hårdtarbejdende ben en tjeneste – forkæl dem med støttestrømper

  Ofte er det de små ting, der betyder mest. Det gælder både inden for sygeplejegerningen som fag, og det gælder også for din generelle trivsel på arbejdspladsen. Støttestrømper er en af de små ting, der kan gøre en kæmpe forskel for dig, når du på lange vagter knokler for at gøre dit bedste for patienterne. Støttestrømper hjælper dine trætte ben til at undgå bl.a. hævelse og de har en god effekt på hele hjertekredsløbet, da de aktivt danner et vedvarende tryk på benenes blodkar og muskler, så risikoen for bl.a. åreknuder mindskes betydeligt. Strømperne giver dig ligeledes en let fornemmelse i benene uanset hvor lang tid, du har været på arbejde. Kort sagt: De bliver dine bedste venner, når timerne føles lange, og energien skal have et boost!

  Vores farverige udvalg passer til enhver smag

  Vores motto er ”Glæde, farve og omsorg”. Når du bevæger dig rundt i vores udvalg af støttestrømper, vil du uden tvivl opdage, at vi sætter pris på kulør på tilværelsen. Vi mener, at glade farver, og deres positive effekt på både sundhedspersonales og patienters humør, skal være en stor del af vores produkter. Med smukke farver i dit arbejdsudstyr vil du lyse op, hvor end du går. Til begejstring for både patienter og andet personale. Sæt farve på dit arbejdsmiljø med et par flotte, stribede støttestrømper i klare farver. Eller hvad med et par skønne strømper i helfarve? Vi giver dig en unik mulighed for at sætte et personligt præg på din uniform. Udover støtte- eller kompressionsstrømper kan vi derfor også tilbyde dig alskens andre produkter, der kan bidrage til at gøre dit arbejde lettere og mere komfortabelt. Gå på opdagelse i vores udvalg og vælg de ting, der skal berige din hverdag på arbejdspladsen.

 • T-shirt

  T-shirts med medicinske motiver

  Er du på jagt efter en fin gave til en kollega? Eller måske vil du blot sætte et ekstra smil på arbejdsdagen? Vi har designet nogle unikke t-shirts med sjove motiver fra sundhedssektoren. T-shirtsene er samtidig lavet af et høj kvalitets materiale, der gør at trykket sidder tydeligt og ikke bliver sløret over tid. 

 • Undertøj

  Behageligt undertøj til hverdagen

  At arbejde i sundhedsvæsenet betyder ofte hårde dage i et til tider hektisk miljø. Det medfører at man ofte bevæger sig utrolig meget, så ens påklædning er derfor utrolig vigtig. Vi har derfor samlet en masse dejligt undertøj, hvor pasform og bekvemmelighed er i højsædet. Hvad enten du foretrækker boxers, almindelige eller hipster trusser så har vi undertøjet til dig. Du kan matche det med en flot tanktop eller almindelig top. 

  Meget af vores undertøj er lavet i bambus, hvilket er et meget bekvemmeligt og let åndbart materiale. Alt undertøjet er nøje udvalgt, så du ikke oplever nogle gener i løbet af arbejdsdagen. 

Vis flere kategorierVis færre kategorier
Vis / gem flere flere muligheder
Ok