Kundeservice 89 88 66 29
Info 0

Arbejdssko - Sundhedsvæsen

At have de rigtige sko er vigtigt uanset dit erhverv. Hvorfor ikke have en god arbejdssko i en flot farve, som matcher det øvrige udstyr? Color4care har tilpassede arbejdssko til dit erhverv og din personlighed. Vores arbejdssko produceres i Sverige og er håndlavede. Arbejdsskoene fås i flere flotte farver, designs og materialer. Klik på modelle...

Mere

Vise / Skjule

Underkategorier

 • Arbejdssandaler

  Udtryk din personlighed med nogle lidt mere specielle sandaler. Vores sandaler giver dig et personligt løft på jobbet og har en herlig afsmittende effekt blandt dine kolleger. Der er tale om en smart og farverig arbejdssko med en luftig komfort, som har en moderne udstråling. I et både sterilt og stressende miljø er dette en kærkommen sko. Glem ikke dig selv i dit fag. Find den nødvendige balance mellem jobbet og privatlivet. Denne arbejdssko kan være elementet, der bygger bro mellem det behagelige og det professionelle, og som derfor giver dig en hjemlig følelse, når du udfører dit arbejde.

 • Arbejdssko
 • Hygiejnesko

  Har du behov for et par hygiejnesko, der kan klare de hårde udfordringer? Stop jagten, for vi har her det perfekte produkt! Color4care kan præsentere dig for en arbejdssko, der klarer hygiejnekravene, uden at gå på kompromis med komforten. 

 • Sikkerhedssko
 • Skotilbehør
 • Sneakers

  Sporty arbejdssko til både arbejds- og hverdage.

  Vi har ikke kun klassiske arbejdssko i vores sortiment. Nu kan vi også presentere en mere sporty slags. Sneakers fra Hummel passer godt til de af jer, der har behov for en letvægts sko. Hos Color4care ønsker vi at tilbyde et bredt sortiment af udstyr og arbejdstøj til sundhedsvæsenet. Høj kvalitet er et nøgleord for os og Hummel skoene vi har tilføjet til butikken står for lige netop det.

  Hvor som helst, når som helst

  Hummel er kendt for smarte og funktionelle sko. Netop derfor passer de så godt ind i vores udvalg, hvor funktionalitet og farve er i højsædet.

  Mærket Hummel startede ud som et sportsmærke, med fokus på både tøj og sko. De er nu også begyndt at gå efter mode markedet, men deres bud på hvorledes en smart og trendy sko skal se ud, og ikke mindst føles!

  Høj kvalitet og komfort 

  Mærket blev grundlagt i Tyskland, men er i dag på danske hænder. Det har medført et unikt nordisk design blandet med tysk komfort. I over 90 år har de produceret beklædning og sko i den bedste kvalitet, og det er de værdier vi hos Color4care værdsætter.

  Skoene vi har udvalgt fungerer som gode all-round sko til alle ansatte i sundhedsvæsenet. Du kan også bruge dem derhjemme eller på din vej til og fra arbejde. Vi har flere forskellige modeller at vælge imellem, så du kan helt sikkert finde et par, som passer din smag.

  Vi vil gerne sætte ekstra farve og glæde på din arbejdsdag og med vores store udvalg gør vi det muligt for dig, at matche og blande produkter, så du skaber din helt egen personlige stil. En personlig stil, som ikke kun vil give dine patienter en varmere indtryk, men også give dig mere arbejdsglæde.

  Find dine arbejdssko og arbejdstøj hos Color4care i dag!

Vis / gem flere flere muligheder

Autoklaverbar

Ok