logo
FavoritterFavoritter

Stetoskoper

171 resultat

Du har kigget på 8 af 171 produkter

Lige siden den franske læge Rene Theophile Hyacinthe Laënnec opfandt de første stetoskoper i 1816, har lægerne lyttet efter lyde på patienternes kroppe for at finde sygdomme og stille diagnoser ved hjælp af et stetoskop.

Stetoskop - det mest grundlæggende valg for en sundhedsperson

For sundhedspersoner er det vigtigt at være forsigtig, når du vælger stetoskop, da forskellige stetoskoper egner sig til forskellige formål. Introduktionen af stetoskoper til sundhedspersonale er et stort skridt, der er baseret på undersøgelser, og for at kunne træffe det endelige valg skal man vide en del om, hvad der udgør et godt stetoskop. Hvilket stetoskop, du skal vælge, afhænger helt af formålet med stetoskopet. Hos Color4care har vi lagt et stort arbejde i vores sortiment af stetoskoper, så alle, der arbejder inden for sundhedsvæsenet, uanset om du er sygeplejerske, læge eller dyrlæge, kan finde det stetoskop, der passer til netop dem. Color4care tilbyder et væld af stetoskoper fra vores eget mærke Beez, samt en række stetoskoper i forskellige farvekombinationer og modeller fra 3M Littmann, ADC og GIMA.

Det bliver ikke bedre end med et stetoskop fra Color4care

Color4care har et bredt udvalg af flere forskellige stetoskoper og tilbehør, så sundhedspersonalet kan finde lige præcis det stetoskop, de leder efter. Leder du efter et stetoskop til simple undersøgelser eller eventuelt til brug i hjemmet, er vores egne stetoskoper fra Beez et glimrende valg. Stiller du lidt højere krav til stetoskopet og leder efter et mere avanceret produkt, finder du flere forskellige modeller fra Littmann, ADC og GIMA.