Kundeservice 89 88 66 29
Info 0

Stetoskoper

Vise / Skjule

Underkategorier

 • Stetoskop
 • Stetoskopovertræk
 • Tilbehør til stetoskoper
 • Littmann® Stetoskop

  Bedst på markedet

  Littmann har i mere end 45 år produceret stetoskoper i høj kvalitet til sundhedspersonale. Deres produktsortiment er bredt og der findes et stetoskop til alle. De har i mange år været kendt som en af de bedste stetoskop-producenter og er den dag i dag stadig med i den absolutte verdensklasse.

  Littmanns produkter er blandt de bedste på markedet med deres høje kvalitet og gode lydkvalitet. Brug vores guide til at finde netop det stetoskop, der passer bedst til dine behov.

  Kvaliteten på Littmanns stetoskoper kan du trygt stole på. Stetoskoperne er produceret i USA under strenge retningslinjer og kvalitetskontrol, som sikrer at kunderne altid modtager de bedste stetoskoper.

  Find din stil

  Med deres brede sortiment og høje kvalitet er Littmann hurtigt blevet en af verdens førende leverandører af professionelle stetoskoper til ansatte i sundhedssektoren.

  Stetoskoperne findes i mange modeller og farver, så du kan finde et der passer til din smag og dine arbejdsbehov. Det store udvalg gør at du let kan matche det med resten af din arbejdsuniform.

  Noget for alle

  I littmanns sortiment findes der både standard stetoskoper samt stetoskoper der er specialdesignet med avanceret teknologi, der gør at du får den bedste lydoplevelse imens udefrakommende støj ikke vil forstyrre dig.

  De nye elektroniske stetoskoper i vores sortiment har indbygget støjreduktion og lydforstærkning, der giver en bedre lyd end nogensinde. Du kan også indspille lyden og overføre det til en computer, hvor du kan få et visuelt billede af lyden. Det er en særdeles værdifuld funktion når der skal stilles en diagnose eller i forbindelse med indlæring. Du kan vælge at afspille lyden langsommere for at få en endnu klarere forståelse af lyden.

  Color4care er en af de få autoriserede forhandlere af Littmann i Danmark. Det betyder at du som kunde har adgang til hele produktkataloget fra en af verdens bedste stetoskopfabrikanter. Hos Color4care finder du alle modeller af Littmanns stetoskoper og tilbehør. For os er det yderst vigtigt at du som ansat i sundhedsvæsenet har adgang til det bedste udstyr, og netop derfor er vi stolte af at være en af få Littmann distributører.

  Stetoskoperne kommer i flere farver og du kan matche med mange af vores andre farverige og personlige produkter. Køb dit nye stetoskop hos Colorcare i dag.

  Garantiperioden er mellem 2-7 år alt afhængig af modellen.

  Se PDF for at få hjælp og vejledning til at vælge det stetoskop, der passer dig bedst.

  Sørg altid for at købe Littmann stetoskoper fra en autoriseret dansk forhandler, da der findes mange kopier på markedet. Color4care er autoriseret forhandler af 3M™ Littmann® stetoskop.

  Dig som elsker dit erhverv, du kræver også det bedste udstyr og her kan du stole på at 3M™ Littmann® stetoskop giver dig det du behøver.

  OBS! Produkterne fra Littmann er bestillingsvarer, hvilket betyder at leveringstiden kan blive længere end normalt. Leveringstiden er normalt imellem 7-10 arbejdsdage.