Kundeservice 89 88 66 29
KUNDESERVICE 89 88 66 29

Arbejdsredskaber 

Arbejdsredskaber, der sætter farve på din arbejdsdag

At have pålidelige arbejdsredskaber er en vigtig del af jobbet i sundhedssektoren. Hvad enten du arbejder som sygeplejerske, sosu, læge eller noget helt fjerde, så benytter du dig ofte af udstyr i dagligdagen. Da du arbejder inden for sundhedsvæsenet er funktionelle og...

Mere

Vise / Skjule

Underkategorier

 • Stetoskop
 • Sygeplejeur

  Et praktisk sygeplejeur i et flot design

  Ved du, hvad klokken er? Det gør vi, og vi kan se det på et flot sygeplejeur. Det er vigtigt at have de rigtige redskaber, når man er på job. At kunne fortælle tiden er en værdifuld og ofte nødvendig faktor, og vi tilbyder dig derfor en række af praktiske ure i spændende designs. Vores motto er: Glæde, Farve og Omsorg - og med et smart og funktionelt sygeplejeur kan du sætte kulør på din uniform. Der er mange aftaler og vigtige tider, som skal overholdes, når man arbejder i sundhedssektoren. Et sygeplejerske ur er den perfekte løsning, og det er udviklet særligt til dig, som af hygiejniske grunde ikke kan bære et armbåndsur. Du kan sætte det i din uniform med en lille sikkerhedsnål og gøre det nemt og bekvemt at tælle minutter og timer fra hinanden. Hos Color4care fører vi et stort udvalg af de funktionelle ure i de skønneste farver og mønstre. Du finder dem i mange modeller og designs, så du kan vælge et, der matcher din personlighed. Tiden går ofte stærkt, og vi ønsker ikke at sænke dig - vi tilbyder dig derfor hurtig levering og fragt. Din ordre vil normalt blive behandlet og sendt afsted inden for 24 timer, så du kort efter dit køb kan nyde glæde af dit nye sygeplejeur.

  Giv din uniform et personligt præg

  Arbejdstøj kan ofte være en smule kedeligt at kigge på. De ensfarvede uniformer, som du og dine kollegaer skal klæde jer I, er måske slet ikke dig? Hvis du vælger et sygeplejeur, kan du på en funktionel og diskret facon sætte et personligt præg på dit arbejdstøj. Du finder de flotte og inspirerende ure i mange designs og farver. De bliver fremstillet med en digital eller en analog skive, så du kan vælge et ur, der fortæller dig tiden, som du foretrækker. De kan hurtigt sættes på tøjet med den praktiske sikkerhedsnål, og det aftagelige silikonecover gør det nemt at skifte udseendet. Den ene dag er du i humør til en strålende pink, den næste ønsker du et sygeplejeur i en afdæmpet kulør. Vi har løst problemet og fundet en række af fleksible produkter til dig.

  Vælg en farve til dit humør

  Vi har alle en personlig smag, og hos Color4care kan du finde et ur, som matcher din personlighed. Vi har produkter i mange modeller og i flere prisklasser, så du kan være med til at sætte kulør på arbejdsdagen. Find et sygeplejeur i en farvestrålende model. Vælg et ungdommeligt og friskt design. Hold dig til det klassiske, og slå dig på et, der er inspireret af det traditionelle armbåndsur. Vi tilbyder også ure i en eksklusiv model i enten sølv eller gulv, så du kan være stilfuld på dit job. Om du foretrækker et simpelt eller et avanceret ur, så har vi et sygeplejeur, som matcher dine behov og dit humør. Der medfølger et batteri til alle vores ure, så du kan tage det i brug, så snart det havner i din post.

 • Silikone-cover

  Har du allerede lagt et sygeplejeur i kurven? Eller måske ejer du allerede et og er blot på udgik efter et nyt cover. Her finder du vores store udvalg af silikone covers til sygeplejeure. Find det cover der passer til årstiden, eller blot det som du synes afspejler din personlighed mest.

  Hos Color4care giver vi dig muligheden for at sætte ekstra farve på din arbejdsdag til glæde for både kollegaer og patienter. En simpel måde at gøre det på, er med et flot sygeplejeur. For at du skal have muligheden for at skifte coveret fra dag til dag, eller uge til uge, så har vi utroligt lave priser og et stort udvalg. 

 • Blodtryksmåler

  Color4care vil gerne give hverdagen lidt farve. Så hvorfor ikke købe en blodtryksmåler (manchet) med lidt farve? Blodtryksmålerne fås i forskellige farver og kan mathces med det øvrige udstyr, du bestiller fra Color4care. Blodtryksmålerne er manuelle og har et praktisk to-i-et slangesystem. Systemet gør det lettere og tydeligere at aflæse og arbejde med apparatet.

 • Kuglepenne

  Kuglepenne, som sætter et ekstra smil på arbejdsdagen

  Arbejder du i en afdeling, hvor du har meget kontakt med patienter? Så har vi de perfekte kuglepenne til dig, som sikre at der bliver noget at smile af. Find kuglepenne udformet som kanyler eller kuglepenne med små søde figurer på toppen. De passer perfekt i en kuglepenslomme og kan være med til at lyse de ellers grå og kedelige arbejdspladser op. 

  Vælg selv om du vil have kuglepenne formet som knogler, kanyler, piller eller noget helt fjerde. 

 • Kuglepenslomme

  Kuglepenslommer og organiseringslommer

  Stort udvalg af kuglepenslommer, hvor du kan opbevare sakse, kuglepenne eller andet arbejdsudstyr som du har med dig rundt i løbet af dagen. 

  Kuglepenslommerne findes i både helfarvet design, gennemsigtige eller med flotte mønstre. Til dig, der søger en mere funktionel lomme, har vi et stort udvalg af organsieringslommer, der opfylder alle dine funktionelle krav. 

 • Batteri

  Batterier til sygeplejskeure

  Er din trofaste følgesvend gået i stå? Giv dit sygeplejeur ny energi og sæt igen farve på din arbejdsplads. Batterierne herunder passer til vores digitale og analoge sygeplejerskeure som også sælges her på siden. 

 • HLR maske

  HLR masker til engangsbrug

  Arbejder du et sted hvor det kan blive nødvendigt at give hjerte lunge redning? Så har vi de perfekte HLR masker, der sikrer at du ikke indtager skadelige bakterier. Alle HLR maskerne er til engangsbrug og kommer med en envejs-ventil. HLR masken er lavet til både børn og vokse, og fæstnes med elastikker over ørene.

  Vi har et stort udvalg i forskellige farver, så du også kan matche dette produkt med resten af din arbejdsuniform.  

 • Sakse
 • Pencillygte

  Pencillygter til sundhedspersonale

  Mange af os ved hvor praktisk det kan være at have en lommelygte tæt på. Til de lange nattevagter hvor belysningen nogle steder er dårlig, kan det være nærmest umuligt at finde det du leder efter. Med en pencillygte fra Color4care, er du sikker på at du altid kan foretage en øjenundersøgelse og de flotte farver gør at pencillygten gør din arbejdsuniform ekstra unik. 

 • ID-kortholder

  ID-kortholdere i flotte farver til din arbejdsuniform

  I sundhedsvæsenet er det vigtigt at vise hvem du er og det kan du lettest gøre ved hjælp af et navneskilt eller et ID-kort. Nogle benytter begge dele, men oftest er ID-kortholderne i kedelige farver. Vi har derfor et stort udvalg i flotte farver, som gør ID-kortholderen til en flot accessory, der spreder farve til din arbejdsuniform. 

  Før i tiden var ansatte i sundhedssektoren oftest tvunget til at gå i kedelige hvide uniformer. Heldigvis er denne tendens ved at ændre sig, og det giver dig muligheden for at sætte en smule ekstra farve på arbejdsdagen, uden at gå på kompromis med professionalismen. 

 • Mål og regn
 • SnapIt

  SnapIt er den smartest ampulåbner på markedet. Kan anvendes flere gange og sikrer at du ikke får snitskader eller ødelægger ampulerne. SnapIt ampulåbneren er let og hurtig at anvende. Et "must have" for dig i sundhedssektoren, der ikke ønsker ødelagte ampuller og skader som følge af glasskår.

  Hos Color4care kan du få SnapIt i 5 forskellige farver, så du kan finde en, der passer bedst til resten af dit udstyr og arbejdstøj.

 • Årepresser

  Årepresser til blodtryksmåling

  Hvem siger at årepressere skal være kedelige? Vi har samlet et flot udvalg af farverige årepressere, som kan benyttes når du foretager blodtryksmålingerne. 

Vis flere kategorierVis færre kategorier